DESPERTA EL TEU POTENCIAL

Teixidó Visual Training és un centre d’entrenament visual esportiu, on avaluem i potenciem les habilitats visuals, aplicades a la pràctica esportiva.

Entre les habilitats visuals més importants trobem els moviments oculars, la visió perifèrica (molt important en la pràctica d’esports d’equip), la coordinació ull-múscul (mà/peu) i l’agudesa visual dinàmica.

Des de la primera avaluació, generem un informe l’estat visual amb el que dissenyem un programa d’entrenament específic, pensat per a treballar cada habilitat visual segons les necessitats.

L’entrenament visual esportiu i, en general, un bon funcionament del sistema visual, permet millorar el rendiment en la pràctica esportiva i, al mateix temps, impacta positivament en altres àrees de desenvolupament, com la vida acadèmica o professional.

redescobreix les teves capacitats

AVALUACIÓ

DE LA VISIÓ

Examen optomètric i avaluació d’habilitats visuals:

Graduació, temps de reacció visual, visió en 3D pel càlcul de trajectòries i distàncies, moviments oculars, etc.

INFORME

DE RESULTATS

Anàlisi de resultats, entrega d’informe i prescripció optomètrica:

Realitzem informes individualitzats per a esportistes, clubs i equips mèdics.

ENTRENAMENT

VISUAL ESPORTIU

Adaptació d’exercicis visuals a les dinàmiques de cada disciplina esportiva.

Les sessions es duen a terme al nostre centre d’entrenament visual esportiu o a les instal·lacions pròpies de cada club.

PREN EL CONTROL

Entrenem amb esportistes que noten dificultats per veure bé, que arriben tard a les jugades, o perceben que el seu rendiment disminueix a mida que avança la competició.

Realitzem sessions tant a nivell individual com en parelles. Adaptem l’entrenament a cada modalitat per aconseguir una millora efectiva del rendiment.

L’entrenament visual esportiu permet a esportistes lesionats treballar la part cognitiva del rendiment. D’aquesta manera, aconseguim avançar el RTP (Retorn To Play) mentre no es pot entrenar a nivell físic.

La nostra col·laboració amb els clubs esportius aporta un factor diferencial als equips tècnics, gràcies a un treball conjunt i interdisciplinari centrat en l’esportista.

reserva sessió

Facilita’ns les teves dades de contacte, tria el tipus de sessió, dia i franja horària de preferència. Nosaltres et contactarem i agendarem amb tu l’hora exacta, d’aquesta manera podrem parlar de les teves necessitats i ajustar-nos a les mateixes.

A més, si ens expliques una mica més sobre l’esport que pràctiques, les teves necessitats i el motiu de la teva consulta, podrem concretar més detalls de la teva primera sessió.