Coneix-nos millor

Posa't a les mans de la nostra professionalitat i confiança

Coneix-nos millor

Posa't a les mans de la nostra professionalitat i confiança

Pia Teixidó

La Pia Teixidó és la directora tècnica d’Òptiques Teixidó i una vocacional especialista en Optometria Avançada, Optometria Infantil i Teràpia Visual.

És diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya i porta al seu currículum, a part de cursos en diferents especialitats, un Master in Optical Businnes, Master i Bachelor en Optometria pel Pennsylvania College of Optometry a més d’un Curs d’Alta Especialització Optomètrica i Teràpia Visual, pel Pacific University College. Posteriorment, ha fet altres formacions com el Curs Avançat en Tractament i Rehabilitació Visual en Dany Cerebral per l’Institut Willliam Padula per profunditzar en altres àrees de diagnòstic i teràpia visual. 

La Pia imparteix, de forma continuada, cursos i xerrades a escoles i centres de salut amb l’objectiu de difondre la importància de la detecció precoç i tractament dels diferents problemes visuals. 

Vicente Berbegal

El Vicente Berbegal és contactòleg i responsable de la formació de l’equip d’optometristes especialistes en adaptacions de lents de contacte del nostre centre de Reus.

La seva vocació el porta també a la formació professional com a professor del mòdul de Contactologia Avançada al Màster en Tecnologías Ópticas y Optometria Clínica de la Universidad CEU Cardenal Herrera de València. Va ser membre de l’EurOk i Vocal de la junta directiva de la Sección Española de EurOk des de 2016 fins a 2022. També és membre fundador i Vocal de l’Asociación Española de Contactología y Superfície Ocular (AECSO). El Vicente s’ha format amb una diplomatura i grau, uns anys més tard, en Óptica y Optometría per la Universidad de Alicante.

Porta al seu currículum un Màster en Optometria i Teràpia Visual, impartit pel Centro de Optometría Internacional. És Fellow de la International Academy of Orthokeratology and Myopia Control (FIAOMC) i expert en Control de Miopia (IACMM) certificat per la International Academy of Orthokeratology and Myopia Control.

Romà Roig

En Romà Roig és diplomat en Òptica i Optometria des de l’any 1997 per la Universitat Politècnica de Catalunya i titulat en el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Audiologia Protèsica l’any 2019 a l’IES Matilde Salvador de Castelló.

Amb 25 anys d’experiència, forma part de l’equip d’optometristes de Teixidó Òptiques des de l’any 2005, començant com a director tècnic del centre de Sant Pere i Sant Pau fins que ha assumit la mateixa funció al centre de Tarragona. Al llarg dels anys que porta amb nosaltres ha estat en contínua formació i actualització en contactologia, optometria i audiologia protèsica.

Forma part de la Asociación Española de Contactologia y Superfície Ocular i de l’Associació Nacional d’Audioprotetistes.

Helena Blanch

L’Helena Blanch és especialista en Optometria Avançada, Optometria Infantil i Teràpia Visual i entrenament visual esportiu. És graduada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya i amb màster sobre Teràpia Visual pel Centre d’Optometria Internacional (COI).

Durant la seva trajectòria i diverses formacions s’ha anat especialitzant en la teràpia visual i en la visió esportiva. Actualment és la responsable de Teixidó Visual Training, el nostre centre d’entrenament visual esportiu, on du a terme avaluacions i entrenaments visuals a atletes de diferents disciplines esportives.

A banda de la seva dedicació en els nostres centres, és una de les optometristes amb titulació de Classificadora Nacional d’Esportistes Paralímpics pel Comitè Paralímpic Espanyol i imparteix docència sobre entrenament visual esportiu a la Universitat Complutense de Madrid.

Sílvia Sánchez

La Sílvia Sánchez fa més de vint anys que es dedica l’apassionant món de l’Optometria Clínica i la Teràpia Visual. Es va graduar en optometria a la Universitat Politècnica de Catalunya, i al llarg de la seva carrera, el seu nivell de dedicació i compromís amb la salut visual ha fet que s’hagi anat formant amb cursos d’especialització.

La Sílvia duu a la seva formació diversos cursos com: Curs d’Alta Especialització Optomètrica i Teràpia Visual, impartit pel Pensylvania College of Optometry. Curs Avançat en Tractament i Rehabilitació Visual en Dany Cerebral per l’Institut Willliam Padula.

També s’ha format en Especialització en Baixa Visió i Rehabilitació Visual del Low Vision Institute i en Avaluació, Prescripció, Rehabilitació i Entrenament per Barañao Baja Visión. La Sílvia és una peça clau del nostre departament de Teràpia Visual!

Jordi Moseguí

En Jordi Moseguí és diplomat en òptica i optometria l’any 1995 per la Universitat Politècnica de Catalunya i titulat en el cicle formatiu de Grau Superior d’Audiologia Protèsica l’any 2017 a l’IES Matilde Salvador de Castelló.

Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència, forma part de l’equip d’optometristes de Teixidó Òptiques des que va acabar els estudis d’òptica. Durant tots aquests anys, ha dut a terme diversos cursos d’actualització audioprotèsica i assistit a congressos del sector de l’òptica i cursos d’especialització, sobretot en el camp de la contactologia per al control de la miopia.

Ha estat membre de la European Academy of Ortokeratology i des de l’any 2022 ho és de la Asociación Española de Contactologia y Superficie Ocular. Actualment, és el director tècnic del nostre centre de Valls, on desenvolupa la seva activitat en el camp de loptometria i la contactologia avançada i l’audiologia.

Maria Navarro

La Maria Navarro és graduada en Òptica i Optometria per la Universitat d’Alacant i ha encaminat la seva trajectòria professional cap a l’àmbit de la contactologia avançada.

Com a optometrista està especialitzada en el diagnòstic de problemes visuals mitjançant un complet examen optomètric i en prescriure el sistema de compensació més adequat, sigui amb ulleres o lents de contacte.

La seva formació diària li permet mantenir-se actualitzada en aquests àmbits i oferir un servei de qualitat als seus pacients.

Helena Vidal

L’Helena Vidal és diplomada en Òptica i Optometria amb més de vint anys d’experiència.

Ha encaminat la seva carrera professional al camp de la teràpia visual i s’ha format en aquesta rama de l’optometria destacant cursos com Màster en optometria Clínica impartit per 20/20, curs d’alta especialització optomètrica i teràpia visual impartit pel Pensylvania College of Optometry, Tractament i Rehabilitació Visual en Dany Cerebral per l’Institut Willliam Padula, entre molts altres cursos. També ha realitzat tasques docents en diferents cursos impartits per l’ACOTV (Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual), ha participat com a ponent en diferents congressos i jornades optomètriques i des de 2019 forma part de l’equip docent de l’assignatura de problemes d’aprenentatge al Màster de Teràpia visual que imparteix la UPC.

Destaca amb el seu treball per la creativitat en dissenyar nous jocs i procediments per tractar les dificultats visuals dels nostres pacients.

Elisabet Duarte

Elisabet Duarte és una professional apassionada i abocada en la seva especialitat, diplomada en Òptica i Optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Durant la seva trajectòria s’ha anat formant en l’àmbit de la contactologia avançada i amb pròtesis oculars per la Clínica Llapart, fent d’aquesta una especialitat única per als serveis dels nostres pacients.

Adrián Rubio

L’Adrian Rubio exerceix com a optometrista en el nostre centre de Tarragona, i és graduat per la Universitat Completense de Madrid.

Està en constant formació en l’àmbit de l’optometria i la contactologia avançada per poder oferir als pacients el tractament més adequat.

Paloma de Bustos

La Paloma De Bustos és graduada en optometria per la Universitat Politècnica de Catalunya.

És una de les optometristes que durant molts anys forma part del nostre equip i al llarg de tota la seva trajectòria s’ha anat especialitzant tant amb optometria i contactologia avançada per infantil i adults com amb teràpia visual. Els seus estudis s’han basat en diverses formacions, entre les quals cal destacar el curs Avançat en Tractament i Rehabilitació Visual en Dany Cerebral per l’Institut Willliam Padula i el curs d’alta especialització optomètrica i teràpia visual impartit pel Pensylvania College of Optometry, entre molta altra formació.

Tota aquesta formació li permet oferir la millor solució per cadascun dels nostres pacients.