AUDIOLOGIA

L’audiologia és la ciència de la salut, que a través dels audiòlegs, s’encarrega d’estudiar l’audició, l’equilibri i els trastorns de l’oïda. 

A Teixidó Òptiques, disposem de sales insonoritzades, instruments i tecnologia d’última generació, que juntament amb el nostre equip d’audiòlegs, tractem a les persones amb pèrdua auditiva, per tal de determinar quina és la millor opció de rehabilitació a través de pròtesis auditives.

La pèrdua auditiva pot restringir la comunicació i la interacció social, generant sentiment d’aïllament i depressió. És per això, que una millora en l’audició, amb l’ús d’audiòfons, ens tornarà a connectar amb el nostre entorn i ens proporcionarà una millora en la qualitat de vida.

Amb els audiòfons podrem escoltar millor en totes les situacions, comunicar-nos amb més facilitat i participar amb més comoditat en reunions socials. A més, mantindrem en forma el cervell, disminuint el risc de deteriorament cognitiu, aportant millor salut mental i menys dependència dels altres. 

Audiòfons

Els audiòfons són els dispositius electrònics que amplifiquen i canvien el so per permetre una millor comunicació. 

Els nostres audiòfons són de tecnologia digital. Inclouen un microxip o processador que permet fer una adaptació personalitzada, crear diferents perfils, anàlisi i filtres de soroll, eliminació dels sons de fons, etc. Depenent de les necessitats auditives individuals, l’estil de vida i entorns sonors, hi ha diferents categories de rendiment. Estan fabricats amb components d’alta qualitat per una llarga vida útil i un rendiment eficaç. Tenen dissenys ergonòmics i discrets, per a millor comoditat, amb funcionalitats còmodes i fàcils d’utilitzar. Són compatibles amb aplicacions i accessoris sense fil que permeten escoltar directament la televisió, l’enllaç amb l’smartphone, etc.

Taps a mida

Els taps a mida són motlles personalitzats a partir d’una impressió d’una part del pavelló i del conducte auditiu extern de l’orella. Amb aquesta impressió es fabrica el motlle que s’insereix al conducte auditiu proporcionant protecció davant sorolls forts, aigua, arena o vent.

Els motlles a mida són de fàcil col·locació i estan fabricats amb materials hipoal·lèrgics que donen suavitat i confort sense irritacions.

Tipus de taps a mida: 

Protectors antisoroll

Motlles de bany

Motlles per dormir