OPTOMETRIA

La revisió optomètrica d’Òptiques Teixidó ens permet detectar qualsevol alteració del sistema visual.  

El protocol utilitzat no només se centra en l’obtenció de la graduació de forma precisa, sinó que, a més a més, disposem de tecnologia d’última generació que ens ofereix la possibilitat de realitzar exàmens visuals més complets.

Topògrafs, biomicroscopis, biòmetres, OCT o retinògrafs; i a les mans d’un equip humà d’optometristes experts en formació continuada, que t’ofereixen l’atenció integral que necessites.

Examen personalitzat

A Òptica Teixidó disposem de diversos departaments en què professionals especialitzats podran atendre de forma personalitzada els diferents problemes i oferir la solució més adequada.

Els nostres optometristes els podran oferir els diferents serveis:

Optometria per a adults 

Baixa visió  

Optometria infantil 

Contactologia  

Optometria esportiva 

Audiologia 

Aquests exàmens són específics per cada pacient i en dependència dels resultats obtinguts s’oferirà una solució o una altra, sempre pensant amb quina és la millor opció per als nostres pacients.

Optometria infantil

És molt important realitzar revisions visuals periòdiques als nens ja des de ben petits per assegurar-li un correcte desenvolupament. 

Per tal de saber si el nostre fill té una bona visió, s’haurà de fer un estudi optomètric, de la mà d’optometristes especialitzats en visió infantil. En aquest estudi, no només es comprovarà si té una bona agudesa visual (poder veure bé unes lletres de lluny o de prop) i si necessita o no ulleres, a més s’avaluarà en profunditat tot un conjunt d’habilitats visuals que ens asseguraran que el nen pot afrontar amb comoditat i eficàcia tots els reptes que se li presentin. 

Un cop dut a terme l’estudi, emetrem un diagnòstic sobre les anomalies visuals i la seva influència, present o futura, al rendiment escolar de l’alumne recomanant el tractament visual més adequat, ja siguin ulleres, lents de contacte i/o teràpia visual.

Baixa visió

Si a causa d’una malaltia diagnosticada i tractada hi ha una pèrdua de visió o camp visual que no es pot solucionar amb ulleres convencionals, i això et limita a realitzar activitats quotidianes, és important saber que la baixa visió s’encarrega d’oferir ajuts especials i tècniques de rehabilitació per poder continuar amb les teves aficions.

A Òptiques Teixidó, realitzem un examen optomètric complet per part de l’especialista en baixa visió per valorar el grau de visió útil i les necessitats concretes del pacient.

Proposem els diferents ajuts visuals necessaris per a cada activitat:

Ulleres amb filtres selectius per donar contrast i evitar els enlluernaments

Lupes i lupes electròniques

Ulleres amb altes addicions per llegir

Telemicroscopis

Lectors amb intel·ligència artificial ORCAM.

 

A més, sempre que sigui necessari, es dissenyarà un programa de rehabilitació per treure el màxim profit del tractament prescrit.