Taps de bany per una oïda més protegida

swimming lessons for children in the pool - beautiful fair-skinned girl swims in the water.

Arriba el temps de capbussons i també d’otitis externa per a les persones amb predisposició als problemes d’oïda.

És durant aquesta època de l’any quan les oïdes dels nostres fills i filles queden més exposades: l’aigua i la calor són dos factors potencials que poden propiciar otitis externa, una inflamació produïda en el conducte extern auditiu provocada per fongs i bacteris.

La calor i la humitat són dues condicions que faciliten la proliferació de bacteris, afectant la flora natural de la pell que es troba en el conducte auditiu.

Tovallola, banyador i ulleres de sol. Ja sigui a la piscina o a la platja, refrescar-se sota l’aigua és una sensació agradable per a la majoria de persones, que es converteix en una activitat de risc per a un reduït percentatge de la població: els que pateixen drenatges, perforacions de timpà i són propensos a contraure otitis, inflamacions i infeccions d’oïda.

Tant en aigua dolça com salada, el millor és prevenir aquesta situació amb uns taps per nedar i refrescar-se amb tranquil·litat. Si perceps que la teva filla o fill té picor a l’orella, plora molt, sent dolor o es produeix una secreció de color verd a l’orella, és molt possible que pateixi una otitis externa.

Amb uns taps per a bany adequats, nens i adults gaudiran més de la platja i la piscina.

A Òptica Teixidó et proporcionem taps de bany d’última generació realitzats a mida. El nostre equip d’audiologia pren un motlle a escala natural dels teus canals auditius i d’aquesta manera fabriquem uns taps de silicona d’alta resistència i impermeabilitat garantida. Amb aquests taps a mida, les orelles queden segellades i podem assegurar un bany amb més tranquil·litat, fora de perill d’inflamacions, infeccions i fongs.

equip d'audiologia